Studenten ontwikkelen hun talenten

Datum: woensdag 15 februari 2017

hogeschool-arnhem-en-nijmegen

Afstudeerder Kevin

Regelmatig biedt Covadis studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen of om af te studeren bij Covadis. Zo hebben wij Kevin, een vierdejaarsstudent Informatica van de HAN, mogen verwelkomen voor zijn afstudeerproject. Daarnaast maakt hij deel uit van het Innovatielab. Onze opdrachtgevers kunnen dit Innovatielab inzetten om innovatieve ideeën uit te laten werken, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken.

Kevin is niet alleen slim, ook sterk: in zijn vrije tijd houdt Kevin zich bezig met Mixed Martial Arts (MMA). Deze sport heeft hem al flinke gehaktballen onder zijn armen bezorgd. Voor deze vorm van vechtsport hoeft hij niet ver te reizen, deze sportschool bevindt zich namelijk naast ons kantoor.

Stagiair Niels

Als je een GROUP BY op WOONPLAATS doet en een DESCENDING ORDER op COUNT, dan staat Zevenaar bovenaan door de komst van Niels. Niels zit in het derde jaar van zijn studie Informatica aan de HAN en is bij Covadis voor een meewerkstage. Dat hij slimme oplossingen kan ontwikkelen, liet hij vorige week nog zien. Samen met zijn projectgroep won hij namelijk de ICA publieksprijs voor het ontwikkelen van een carpoolapplicatie.

Niels heeft nóg een talent: hij maakt zelf Drum and Bass muziek. Als je de kans krijgt, vraag dan om zijn handtekening, want die kan nog wel eens veel waard worden. Wanneer er dan nog een beetje tijd over blijft, is ook hij een game-fanaat. Je begrijpt dus wel wat het onderwerp van gesprek is tijdens onze gezamenlijke lunch.

Veel werkplezier

We zijn blij met de komst van deze nieuwe collega’s en wensen hen veel leerzame maanden en werkplezier toe. Hopelijk kunnen ze wel tegen slechte grappen, daar staan we namelijk om bekend.