• Home
  • Nieuws
  • Topklassering Govadiaan tijdens Midwinter Marathon Apeldoorn

Topklassering Govadiaan tijdens Midwinter Marathon Apeldoorn

Datum: vrijdag 9 februari 2018

paleis-het-loojpg

45ste editie

De 45ste Midwinter Marathon is alweer voorbij. Een groep van bijna 20 Govadianen, leden van de sportclub van Covadis, zijn afgelopen zondag afgereisd naar dit enorme hardloopfestijn in Apeldoorn. Alle Govadianen verschenen gemotiveerd en vooral enorm afgetraind aan de start. Maar liefst 14.315 deelnemers en 450 vrijwilligers hebben voor een onvergetelijke dag gezorgd. Het mooie parcours rondom paleis het Loo was met een kleine beetje sneeuw in winterse sferen aangekleed. Bekijk voor een kleine sfeerimpressie van de Midwinter Marathon deze video; misschien spot je nog wel een Govadiaan.

Topklassering

Bij de wedstrijd over 16 kilometer is een Govadiaan in de top 50 van het totaalklassement geëindigd. Met een deelnemersveld van ruim 3.200 lopers een absolute topklassering. Ook liepen enkele nieuwe leden van Govadis mee en ook een opdrachtgever van Covadis was deelnemer in Apeldoorn.

Hordes fans

Ook een aantal fans van sportclub Govadis zijn naar het verre Apeldoorn afgereisd. Terwijl de deelnemers blauwe tenen probeerden te voorkomen en ijspegels aan de neus moesten wegpoetsen door de extreme kou, stonden de aanschouwers met hun dikke berenvellen en glühwein langs de kant de topatleten aan te moedigen.

Night Run Nijmegen

Op vrijdag 13 april zal een groot team van Govadis meedoen aan de Night Run in Nijmegen. Kun je niet zo lang wachten? Dan kun je ons ook tegenkomen bij de Warnborncross op 11 maart in Arnhem of tijdens de Stevensloop in Nijmegen op 18 maart.

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom wedstrijden en activiteiten van Govadis? Houd dan ook onze Govadis Facebookpagina in de gaten. Nog geen lid maar wil je ook heel graag met ons meedoen aan de Night Run in Nijmegen? Stuur dan een e-mail naar: govadis@covadis.nl.