Vrouwelijke versterking Covadis

Datum: vrijdag 14 juli 2017

vrouwelijke-versterking

Eindelijk hebben we bij Covadis weer een vrouw mogen verwelkomen. Roelie is de nieuwste aanwinst binnen ons team. Zij maakte de overstap van de autobranche naar de automatiseringsbranche. Blijkbaar hebben we al een goede indruk achtergelaten, want na haar eerste week verscheen zij met een glimlach weer op kantoor.

Financiële administratie

Roelie gaat bij Covadis aan de slag als financieel administratief medewerkster. Daarnaast is zij een soort manusje van alles. Roelie zorgt er namelijk voor dat het team van Covadis zorgeloos kan werken. Want met zo veel mannen in één bedrijf, kan het soms best wel een puinhoop worden.

Hamburgers en wijn

Tijdens de pand-barbecue heeft zij al laten zien dat de bar op ons kantoor haar wel toevertrouwd is. Naast de vegetarische hamburgers werd er ook een wijntje, of misschien wel twee, gedronken. In haar vrije tijd is Roelie het liefst bij haar gezin en vindt zij het leuk om te koken. Dat moet ook wel, want met één vegetariër en drie niet-vegetariërs thuis, worden er heel wat uurtjes in de keuken doorgebracht.

Nieuwe uitdaging

Roelie heeft de functie van Anke overgenomen. Na meer dan tien jaar bij Covadis gewerkt te hebben, was zij toe aan een nieuwe uitdaging. Wij wensen zowel Anke als Roelie veel succes, maar bovenal veel plezier met hun nieuwe baan.