• Home
  • Nieuws
  • Welke projectleider Innovatielab complementeert win-win-winsituatie?

Welke projectleider Innovatielab complementeert win-win-winsituatie?

Datum: woensdag 21 maart 2018

projectleider-innovatielabjpg

Het Innovatielab is de R&D-afdeling van Covadis. Binnen deze afdeling brengt Covadis opdrachtgevers,  aanstormende talenten, junior ontwikkelaars, senior ontwikkelaars en projectleiders samen om vooruitstrevende technieken binnen de softwareontwikkeling te onderzoeken en prototypes te ontwikkelen. Deze smeltkroes van frisse blikken en ervaring maakt de afdeling R&D een dynamische en uitdagende omgeving waar verschillende partijen het beste in elkaar naar boven halen.

Winst voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Covadis kunnen binnen de R&D-afdeling nieuwe technieken laten onderzoeken en prototypes te ontwikkelen. Omdat er gewerkt wordt met aanstormende talenten en leergierige junior ontwikkelaars, die onder begeleiding staan van senior ontwikkelaars, blijven de kosten laag. Hierdoor blijft het voor de opdrachtgevers interessant en betaalbaar om nieuwe technieken te laten onderzoeken. Nieuwe toepassingen zorgen ervoor dat de opdrachtgevers voorop kunnen blijven lopen in hun concurrentiestrijd.

Winst voor talentvolle ontwikkelaars

Aanstormende talenten en junior ontwikkelaars willen graag bezig zijn met nieuwe technieken. Net als Covadis en onze opdrachtgevers zijn zij innovatief en willen zij vooroplopen in de strijd. Middels het Innovatielab bieden wij hen een platvorm waar creativiteit en out-of-the-box denken centraal staat. We merken dat de talenten in het Innovatielab zich vaak in een stormachtig tempo ontwikkelen en uiteindelijk doorstromen binnen het bedrijf. Momenteel zijn onderwerpen als neurale netwerken, blockchain, Internet of Things en Artificial Intelligence erg actueel binnen het lab. Ge√Įnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@covadis.nl.

Winst voor potentiele projectleider Innovatielab

Om vraag en aanbod binnen ons Innovatielab goed op elkaar af te stemmen zijn wij op zoek naar een projectleider die deze dynamische afdeling kan aansturen. Ben jij of ken jij de persoon die er voor zorgt dat opdrachtgevers, opleidingen en Covadis elkaar complementeren? Klik dan hier voor de vacature.