Historie

Van begin naar nu

Historie

Covadis werd in 2005 opgericht door Joris Huurneman en Jan Gerritsen. Zij begonnen hun carrière als ondernemer in twee kleine ruimtes van een opdrachtgever in Velp. Daarna verhuisde het bedrijf naar Arnhem en vervolgens naar Duiven. Het duo groeide uit naar een club van een man of 8. Sinds de zomer van 2015 is Covadis gevestigd op industrieterrein Wijnbergen in Doetinchem.

Die verhuizing markeerde het startpunt van een explosieve groei van het bedrijf. Inmiddels bestaat ons team al uit ruim 30 knappe koppen en het groeit nog steeds.

Maatwerk software

Onze core business is maatwerk software. We luisteren naar wat de klant wil, vragen door en vertalen alle informatie die we krijgen naar een oplossing die werkt. Veel van deze maatwerk software wordt ontwikkeld met ontwikkel- en scrumteams. Deze multidisciplinaire teams hebben een projectleider/analist, een software-architect, ontwikkelaars en een tester. Samen realiseren zij in 'sprints' diverse projecten. 

Groei

Als we bij Covadis denken aan 'groei', dan denken we niet alleen aan een groter pand en een groter team. Ook professionele groei en ontwikkeling zijn wat ons betreft essentieel. We zijn daarom erg actief op het gebied van opleidingen, cursussen, certificeringen en kennissessies.

Toekomst

Ook de komende jaren zetten we ons weer in voor onze opdrachtgevers. Dat doen we natuurlijk door hen de beste kwaliteit in maatwerk software - tegen een aantrekkelijk tarief! - te leveren, maar ook op andere manieren. Zo verrassen we ze graag regelmatig met een leuke attentie, zoals de Chocovadis-repen, de Covadoos (met koekjes!) en meer. Sinds 2016 hebben we bovendien een eigen sportclub, Govadis, waarmee we regelmatig meedoen aan een sportief evenement. In 2018 zal hier ook een Gameclub bijkomen.