ATAG Posbankloop

ATAG Posbankloop

In opdracht van Giesbers Communicatiegroep heeft Covadis de nieuwe website voor de ATAG Posbankloop ontwikkeld. ATAG Posbankloop is een jaarlijks terugkerend evenement in september, waar dit jaar ruim 6.000 hardlopers en wandelaars aan hebben deelgenomen. Via verschillende routes krijgt men de mooiste plekken van de Posbank te zien.

De website is geheel ontwikkeld op basis van het CMS  Umbraco en is dan ook volledig beheerbaar. Het Umbraco CMS draait op .NET 4.0 en  SQL Server 2008. Voor alle toe te voegen pagina's is ook de knoppositie voor die pagina te bepalen. Met behulp van jQuery is het schuivende effect van de website gerealiseerd.

Via het item "Loop het parcours" kan de bezoeker het parcours verkennen door middel van een Google Maps kaart. Door de cursor over het parcours te bewegen ziet men het hoogteverloop van het parcours, daarna kan er op diverse punten van de route een video bekeken worden van het betreffende deel van het parcours. Hiervoor is gebruik gemaakt van de Google Maps API.

Extra informatie:

Opdrachtgever
Giesbers is een one-stop-communicatieshop te Velp. Hier kun je terecht voor creatie en realisatie van al je retail- en trade-communicatie, audiovisuele en multimediale producties, fotografie, magazines en internetprojecten. Vanaf 2011 werkt Covadis samen met Giesbers.


Gerealiseerd
2011