Online tool voor EventBranche

Eventbranche

EventBranche, een nieuwe klant van Covadis, wil de processen van het bedrijf gaan optimaliseren. Op dit moment wordt er nog veel gewerkt met losse documenten en Excel-sheets. Covadis gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe online tool, waarin alle informatie centraal kan worden ingevoerd en opgeslagen. Medewerkers hebben dan overal en met elk apparaat toegang tot deze online tool en de gegevens in de tool. Dit werkt efficiënter, gestroomlijnder en verkleint de kans op eventuele fouten. Bovendien maakt het alles overzichtelijker.

De online tool zal gaan bestaan uit een aantal verschillende modules. Voorbeelden hiervan zijn Planning/Actiepunten, Notulen, Klantenbeheer en Projecten. In de eerste instantie zal gewerkt worden aan de module Planning/Actiepunten.

Het is de bedoeling dat de tool in de toekomst ook gekoppeld wordt aan een website, waarop klanten kunnen inloggen. De tool wordt modulair en op een Agile-manier opgeleverd.

Opdrachtgever

EventBranche.nl is hét platform voor professionals in business-to-business evenementen. Op de website vind je volop informatie, nieuws, tips, trucs, trends en achtergronden. Daarnaast organiseert EventBranche live bijeenkomsten. Via de website, de online nieuwsbrief, de evenementen, EventBranche Magazine en de eigen social media-kanalen biedt EventBranche een compleet overzicht van nieuws en achtergronden voor eventprofessionals.


Gerealiseerd
2016