Ouderlogin-module

03c789a23c6d34ab1532d7a1fc65104d.png

In opdracht van adviesorganisatie 12-21 heeft Covadis in de afgelopen jaren verschillende modules ontwikkeld als uitbreiding op het Dashboard Leerlingenvervoer, een web-applicatie waarmee leerlingenvervoer beheerd kan worden. Ouderlogin is de laatste module die in dit rijtje kan worden opgenomen.

Ouderlogin is een aanvulling op Dashboard Leerlingenvervoer, dat al de mogelijkheid bood om de (jaarlijkse) aanvraagprocedure te digitaliseren. Met behulp van Ouderlogin kunnen ouders en verzorgers zelf in het systeem inloggen en een herhaalaanvraag indienen. De informatie die al eerder is ingevoerd, hoeft in dit geval niet opnieuw door te worden gegeven. In het verleden moest dit wel. Op deze manier maken gemeenten het indienen van herhaalaanvragen voor ouders een stuk makkelijker.

Gemeenten die gebruik maken van Dashboard Leerlingenvervoer kunnen hierdoor veel efficiƫnter werken. In het Dashboard Leerlingenvervoer worden namelijk alle kinderen en leerlingen verzameld in een handig overzicht, inclusief de bijbehorende informatie, het vervoersschema, de agenda, ziekmeldingen, klachten en andere berichten. Daarnaast kunnen gemeenten gebruik maken van extra uitbreidingen, zoals factuurcontrole. Dit verkleint de kans op fouten en zorgt ervoor dat de administratie aanzienlijk versoepeld wordt.

Opdrachtgever

12-21 is een onafhankelijke adviesorganisatie die gemeenten adviseert en ondersteunt bij de organisatie en uitvoering van doelgroepenvervoer. Een hulpmiddel dat hierbij gebruikt wordt is het door Covadis ontwikkelde Dashboard Leerlingenvervoer. Hiermee kan leerlingenvervoer eenvoudig gemanaged worden. Ouderlogin is een uitbreiding op deze applicatie. 12-21 is gevestigd in Amsterdam.


Gerealiseerd
2016