SEPA-tool Compassion

SEPA-tool Compassion

Voor Compassion, een christelijke organisatie die kinderen in arme landen ondersteunt door middel van sponsoring, heeft Covadis een SEPA-tool ontwikkeld. Deze SEPA-tool wordt gebruikt in aanvulling op de bestaande interne software en helpt bij het juist verwerken van incasso's.

De tool slaat relatiegegevens en machtigingen op, controleert deze en zorgt voor een exportbestand dat de bank kan gebruiken om de diverse incasso's uit te voeren.

SEPA-tool voor incasso's

De tool biedt ruimte voor vier types incasso: eerste incasso, terugkerende incasso, laatste incasso en eenmalige incasso. Voor al deze typen wordt een apart exportbestand gegenereerd en - na gebruik - gearchiveerd.

De tool voegt verschillende transacties per persoon samen. Voor de tool wordt gebruik gemaakt van Active Directory, wat betekent dat de rechten van het netwerk bepalen of gebruikers wel of geen toegang hebben tot de software. Steeds opnieuw inloggen is niet nodig.

Ontwikkelde software en database

Deze software is ontwikkeld in .NET/C# en gebruikt SQLServer als onderliggende database.

Extra informatie:

Opdrachtgever
Compassion is een organisatie die al ruim 60 jaar armoede onder kinderen tegengaat. Dit gebeurt met name door middel van sponsoring; mensen kunnen via Compassion een kind sponsoren, dat dankzij hen bijvoorbeeld naar school gaat of voor wie betere leefomstandigheden gecreƫerd kunnen worden.


Gerealiseerd
2014