Toegangscontrole

Toegangscontrole

Voor automatiseringsspecialist NextLevel ICT heeft Covadis een toegangscontrole-applicatie ontwikkeld. De toegangscontrole-applicatie is bedoeld om de toegang tot een gebouw te beheren en te registreren. De applicatie bestaat uit twee delen: een webapplicatie en een Windows-applicatie. De webapplicatie is bedoeld om bedrijven en personen te beheren. Per persoon kan een toegangspas aangemaakt worden, die vervolgens met een pasprinter wordt afgedrukt. Deze pas heeft een begin- en einddatum en kan geblokkeerd worden. De Windows-applicatie synchroniseert zijn database met de online database van de webapplicatie en is gekoppeld aan een USB-pas-scanner.

De webapplicatie helpt ook met het houden van overzicht; vanuit de applicatie kunnen rapportages gegenereerd worden met de toegangsgegevens en de uitgegeven passen. Die informatie kan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld de passen te factureren. Daarnaast kan de applicatie gebruikt worden om marketingrapportages op te stellen.

Extra informatie:

Opdrachtgever
NextLevel ICT levert kantoorautomatisering aan het midden- en kleinbedrijf en werkt onder meer voor Actiz en VGN. Het bedrijf verzorgt onder meer online werkplekken, serverdiensten, ICT-werkplekbeheer, verbindingen, vaste telefonie en servicecontracten voor randapparatuur.


Gerealiseerd
2012 - 2013