Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is dé opleider voor digital, cx, marketing, data en communicatie. Deze business school verzorgt korte opleidingen en trainingen, waarin strategie, theorie en praktijk worden gecombineerd. Covadis helpt Beeckestijn met maatwerkkoppelingen in hun online systemen.

Beeckestijn Business School richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende opleidingen op diverse niveaus. Het kan gaan om post-master opleidingen, post-hbo opleidingen, korte opleidingen, expertopleidingen, masterclasses, trainingen, e-learning, traineeships en zelfs opmaat gemaakte incompany programma’s.

Alle trainingen en opleidingen combineren strategie en theorie met de praktijk, zodat het geleerde direct kan worden vertaald naar een eigen (werk)omgeving en situatie.

Om alle trainingen en opleidingen op een efficiënte manier vorm te geven, werkt Beeckestijn met de applicatie CoachView. Hierin worden de opleidingen ingepland, de roosters gemaakt, etc.

Daarnaast heeft het opleidingsinstituut voor haar cursisten een portaal aNewSpring. Hierin kunnen zij inloggen, hun lesroosters bekijken, lesmateriaal inzien, opdrachten digitaal aanleveren, etc.

Covadis helpt Beeckestijn met de ontwikkeling van een koppeling tussen CoachView en aNewSpring. Dankzij dit maatwerk kunnen alle gegevens die worden ingepland in CoachView, ook automatisch zichtbaar worden voor cursisten in aNewSpring. Op deze manier kan veel efficiënter worden gewerkt en wordt de kans op fouten aanzienlijk verkleind.