Compassion

Covadis levert ontwikkelteam voor optimalisatie bedrijfsprocessen

Compassion is een internationale christelijke organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking via financiële adoptie van kinderen in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt via een sponsorprogramma, waarbij kinderen/jongeren van 0 tot 22 jaar gesteund kunnen worden.

Compassion werkt vanuit een christelijke visie en met lokale medewerkers die de problemen en omstandigheden in hun wijk, dorp of stad het beste kennen. In 2017 werden er meer dan 1,9 miljoen kinderen ondersteund via bijna 7.000 lokale kerken in 25 landen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

Naast de sponsoring van kinderen, houdt Compassion ook inzamelingsacties voor specifieke projecten, bijvoorbeeld voor waterputten, muskietennetten of na een natuurramp. Ook voert Compassion gemeenschapsprojecten uit en projecten om (zwangere) moeders en pasgeboren baby's door de eerste levensjaren te leiden en ondersteunt het in noodhulp bij rampen in gebieden waarin de organisatie actief is. Voorbeelden hiervan zijn de supertyfoon Haiyan op de Filipijnen in 2013, de aardbeving in Ecuador in 2016 en orkaan Irma op Haïti in 2017.

Covadis werkt sinds 2013 voor Compassion. Sinds die tijd werken we intensief samen en hebben we veel contact. Korte lijnen: er is direct contact tussen Compassion en de ontwikkelaars van Covadis. We komen regelmatig bij elkaar over de vloer.

Sinds het begin van de samenwerking zijn we als partner bij verschillende projecten betrokken geweest. Wij leveren een ontwikkelteam van ontwikkelaars/architecten, zij leveren analisten met domeinkennis.

Voor Compassion is Covadis verantwoordelijk geweest voor: