De technologie van INTER wordt gebruikt in control rooms, meldkamers en operatiekamers. In nauwe samenwerking met hun relaties ontwikkelen ze innovatieve oplossingen waarmee opdrachtgevers hun proces gemakkelijk optimaliseren. De onderneming heeft een team van wel honderd mensen en dus de benodigde kennis in huis. Naast gevestigd systeemintegrator is INTER dan ook IT/ procesconsultant. In hun oplossingen komen beeld, geluid en automatisering samen.

Inter Forward Solutions Covadis

Kenmerken voor INTER zijn de gebruiksvriendelijke oplossingen die zij bieden. In de complexe en kritische omgevingen waarin hun opdrachtgevers werken is dat een essentieel detail. Het bedrijf uit Duiven blijft innoveren en levert zodoende naast hardware steeds meer software. Een bestaand team van INTER wordt ondersteund door een ontwikkelteam van Covadis. Het Covadis-team bestaat uit meerdere ontwikkelaars, een tester, een projectmanager, een software-architect en een analist. Het team staat INTER waar nodig bij met hun kennis en capaciteit.

Toepassing

In samenwerking met het team van INTER heeft Covadis een telefooncentrale systeem gerealiseerd. In dit systeem krijgen gebruikers een rol toebedeeld. Deze rol wordt gekoppeld aan een functie. Aan de hand van de functie kunnen aan een gebruiker nummers van bellers verbonden worden. Dan krijgen bellers direct de persoon aan de lijn die hen kan helpen. De service en dienstverlening verloopt zodoende nog sneller.