Prefab betonnen kelders geven voor relatief weinig geld veel extra ruimte aan een huis. De betonnen kelders van Mombarg zijn in het hele land te vinden als thuisbioscoop, biljartruimte, bar, sauna, wijnkelder, parkeergelegenheid, enzovoorts. De betonnen kelders worden fabrieksmatig geproduceerd en hebben daardoor gegarandeerd een hoge kwaliteit. Een ander groot voordeel van prefab kelders is dat deze in één dag geplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor een aanzienlijk verkorte bouwtijd.

Mombarg is een innovatief bedrijf; het is altijd op zoek naar nieuwe kansen en speelt graag in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Ze luisteren naar klanten en bieden oplossingen voor klantvragen. Om de positie als koploper te behouden, ging het bedrijf op zoek naar een partner voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Dat werd Covadis.

Het ontwikkelteam van Covadis is voor Mombarg Beton een verlengstuk van hun eigen organisatie. Als partner zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Mombarg Beton en kunnen we inspelen op kansen in deze sector. Voor Mombarg Beton zet Covadis een scrumteam in dat bestaat uit een architect, analist, meerdere ontwikkelaars en een tester.

Eens per kwartaal vindt er een kwartaaloverleg plaatst. Tijdens dit overleg wordt gebrainstormd over nieuwe toepassingen en functionaliteiten.

Voor Mombarg Beton ontwikkelde Covadis onder andere: