De belangrijkste diensten van Skyliner zijn systeembeheer, VoIP-telefonie, clouddiensten en softwareontwikkeling. Daarnaast levert het bedrijf hardware en software.

Skyliner is gevestigd in Veenendaal en werkt al sinds 2005 samen met Covadis. Covadis fungeert hierbij als uitbreiding van het ontwikkelteam van Skyliner. Ons team is de flexibele schil van Skyliner, dat ook maatwerk software levert. Wij worden ingezet als er extra capaciteit of kennis voor een project nodig is. We hebben jarenlang zeer intensief met elkaar samengewerkt en zijn met elkaar meegegroeid.

Een greep uit de projecten die Covadis voor Skyliner ontwikkelde:

  • Kantoorapplicatie voor een schoonmaakbedrijf
  • Verzekeringswebsite waar de premie online berekend kan worden
  • Vacaturebank met koppeling naar interne software
  • Webapplicatie voor een telecombedrijf
  • Registratiemodule voor een opleidingsinstituut

Covadis is voor Skyliner al jarenlang een echte partner. In de afgelopen jaren hebben we met succes verschillende projecten voor klanten gerealiseerd. Onze dienstverlening sluit goed op elkaar aan en versterkt elkaar zelfs. Hierdoor kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn. Covadis speelt soepel in op de behoefte van de klant en denkt proactief mee in het proces. Ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het prettige, soepele contact kunnen we waarderen!

Arno Hoeve - Directeur Skyliner