Venster Techniek

Covadis automatiseert bedrijfsprocessen voor de oplossingen-specialist van de kozijnenindustrie

Venster Techniek is een innovatief bedrijf uit Zelhem. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Kees Riemers. Al vanaf dat moment staat het bedrijf bekend om zijn innovatieve werkwijze en de volledig op maat gemaakte producten. Inmiddels is Jurgen Rensen eigenaar van het bedrijf dat nu zo’n 25 medewerkers telt.

 

Venster Techniek is een toeleverancier voor de kozijnindustrie. Op een unieke manier maken zij onderdelen als neutjes, dorpels en andere componenten voor een correcte sluiting van een kozijn of deurpost. Hun klanten realiseren met name kozijnen voor de woningbouw. Het bedrijf uit Zelhem werkt met diverse materialen,  zoals glasvezel en kunststof.

Venster Techniek heeft als streven om zo min mogelijk restproducten over te houden tijdens de productie. Het bedrijf levert vooral maatwerk. Daarnaast wordt in de eigen hal met speciale technieken gecheckt of een kozijn wind- en waterdicht is. Veel van de machines zijn zelf door de Zelhemmers ontwikkeld.

Voor Venster Techniek realiseerde Covadis onder andere een bestelapplicatie. Hiermee worden nieuwe bestellingen en lopende orders op een overzichtelijk geregistreerd. Het is slechts een voorbeeld van de oplossingen die Covadis aan zijn opdrachtgevers presenteert.