Covadis helpt iSeleQt met inzicht in medewerkers werkgeluk

Inzicht in werkgeluk van medewerkers bij werkgevers, voor meer werkplezier en hogere productiviteit

iSeleQt adviseert bedrijven op het gebied van HRM en ziet er op toe dat medewerkers de kans krijgen hun talenten op de juiste manier in te zetten, waardoor ze prettiger, productiever én beter functioneren. iSeleQt biedt verschillende tools die helpen bij het maken van een goede match én het monitoren van uitzending bij inleners. Deze tools worden o.a. ingezet bij uitzendorganisaties.

Covadis helpt klanten van iSeleQt met het inzichtelijk maken van het werkgeluk onder de medewerkers, zodat eventuele problemen vroegtijdig kunnen worden gesignaleerd. Op die manier kan snel worden ingegrepen, verkleint de kans op verzuim en presteren medewerkers uiteindelijk beter.

De vraag:

Kan Covadis een app bouwen waarmee we de flexkrachten van uitzendorganisaties kunnen volgen om te bepalen in hoeverre ze heppie zijn bij hun inlener?

De oplossing

Heppie-de-Peppie-app voor vroegtijdige signalering van problemen

Covadis heeft een app gebouwd die medewerkers elke week drie vragen stelt. Deze vragen zijn gekoppeld aan een bepaald thema. Een voorbeeld hiervan: “Ik word gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe” Aan de hand van de antwoorden wordt met een algoritme gekeken hoe het met deze kandidaat gaat. Op basis daarvan komt een tekstresultaat naar voren. Deze tekst bevat bijvoorbeeld extra ondersteuning of geeft aan dat het beste contact kan worden gelegd tussen de uitzendorganisatie en de kandidaat.

Het project bestaat uit twee onderdelen: de Heppie-de-Peppie-app, ontwikkeld voor Android en Apple, en een backoffice, waarin alle stamgegevens en grafieken te zien zijn. De backoffice geeft aan hoe medewerkers scoren op de thema’s en worden suggesties gegeven voor vervolgacties.

De applicatie geeft medewerkers inzicht in hun voortgang, de mate waarin ze hun werk zinvol vinden en hun werkplezier. Ook kunnen medewerkers hier hun resultaten bekijken en zelf snel contact opnemen met de organisatie.

Dankzij de Heppie-de-Peppie-app wordt in één oogopslag inzichtelijk hoe het gaat met medewerkers en kan vroegtijdig worden ingegrepen als zij bijvoorbeeld onbenutte talenten hebben, niet op de juiste plek lijken te zitten of aandacht behoeven voor andere (vaak onbelichte) thema’s. Dit voorkomt verzuim, vergroot het werkplezier van de medewerkers én verhoogt de productiviteit.

Voor dit project is gebruikgemaakt van .NET Core, Entity framework, React Native, Sendgrit, Azure function apps en Bootstrap 4.

Wil je een iOS- en/of Androidapp laten ontwikkelen? Lees dan hier wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je liever direct contact en wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chiel Pas.