Nieuws

Hier leest u de berichten van en over Covadis. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


 • Succesvolle samenwerking leidt tot nieuw project

  Covadis verwelkomt ConnectedGreen als nieuwe opdrachtgever. Voor bedenker René Voogt, met wie we al sinds 2005 succesvol samenwerken, gaan we een applicatie ontwikkelen die de wereld een beetje groener maakt.

  Lees meer

 • Govadis triatleten trotseren kou

  Afgelopen weekend sloten de triatleten van Govadis het seizoen af in Zutphen. Tijdens deze stadstriatlon werd er gezwommen in de Vispoortgracht, gefietst langs de IJssel en hardgelopen door het historische, sfeervolle centrum van Zutphen.

  Lees meer

 • Performance centraal tijdens kennissessie

  ‘Performancegericht programmeren’ was het onderwerp dat centraal stond tijdens de kennissessie begin deze maand. Iedere eerste vrijdag van de oneven maanden wisselen de softwareontwikkelaars van Covadis kennis uit over uiteenlopende technische onderwerpen op het gebied van programmeren.

  Lees meerAgenda


 • 24 09

  24-09: 

  Posbankloop

  Op zondag 24 september 2017 doet er weer een Covadis team mee aan de Posbankloop. We lopen mee met een team voor zowel de 5,5 als de 15 kilometer. Lijkt het jou leuk om mee te doen met een team van Govadis? Neem dan contact op met Dries Vink. Van hem ontvang je dan een unieke code waarmee je je in kunt schrijven. Klik hier voor meer informatie over dit evenement. 

 • 01 10

  01-10: 

  Verjaardagen oktober

  6 oktober: Chris
  10 oktober: Gé