Groeien, dat doet het bedrijf nog steeds. Onze nuchtere, persoonlijke én praktische 'Achterhoekse' mentaliteit, gecombineerd met een brok aan kennis en ervaring in ons vakgebied, maakt ons naast het gaafste ook het meest doelgerichte softwarebedrijf van de regio. 

Klantgerichte software oplossingen 

Bij Covadis houden we van aanpakken. We gaan ‘D’ran’ en dat doen we graag. Dat blijkt uit onze klantgerichte oplossingen, de pragmatische werkwijze en onze efficiënte manier van denken. Bij Covadis krijg je unieke software op maat naar al jouw wensen en dat voor een eerlijke prijs. De software komt tot stand onder jouw supervisie en er wordt rekening gehouden met alle feedback vanuit jouw organisatie.  

Kwaliteit en innovatie staan bij ons centraal. We kijken graag verder dan nodig is, om tot oplossingen te komen waar nog niemand aan gedacht heeft. En we focussen op de lange termijn; wij vinden duurzame relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers belangrijker dan quick wins. Onze deur staat altijd open voor jong talent. En dat talent mag best een beetje eigenzinnig zijn. Dat zijn wij ook! 

Een ontwikkelteam van Covadis 

Covadis werkt op projectbasis, maar we hebben geen bindingsangst. We gaan graag een duurzame relatie aan voor de lange termijn. Hierbij kan een ontwikkelteam van Covadis jouw ontwikkelafdeling vormen of een aanvulling op een bestaande ontwikkelafdeling zijn. Een team van Covadis bevat mogelijk een analist/projectleiders, een softwarearchitect en één of meerdere ontwikkelaars dan wel testers. Het hangt helemaal af van jouw plan of organisatie. Covadis is flexibel en denkt graag met je mee.  

Zoek vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend naar wat Covadis uit Doetinchem voor jou kan betekenen. Wie weet wat software op maat jouw organisatie oplevert.